Tussen techniek & Design.

De gebruiker centraal

1. Intuitief design

Het gebruiken van een app of toepassing moet natuurlijk voelen. Zelfs nieuwe gebruikers moeten de app zonder moeite kunnen gebruiken.

2. Consistentie

De toepassing moet consistent zijn ingericht zodat de gebruiker niet de weg kwijt raakt binnen de app.

3. Relevantie

Hoe relevanter de informatie in de toepassing, hoe beter de app. Daarom kijken we naar het doel van de gebruiker tijdens de ontwikkeling van de app.

4. Less is more

Des te minder informatie er weergegeven kan worden zonder afbreuk te doen aan de app, des te beter!

5. User centric

WWe kijken vanuit de ogen van de gebruiker, niet vanuit de logica van de achterliggende data.

6. Performance

De app moet zo ingericht zijn dat hij zo soepel mogelijk functioneert.

Tech savy

Wij zijn gek op nieuwe en vernieuwende technologieën. Elke week organiseren wij interne meetings om ontwikkelingen op het gebied van technologie en innovatie met elkaar te delen. Nuttige innovaties voor uw branche in opkomst? Deze delen we ook graag met u als klant! Wij geloven namelijk niet in informatie binnen vier muren houden, alleen door delen ontstaat echte innovatie! Zo zijn we bezig met wearables (zoals je ziet in de case hierboven), virtual reality, augmented reality en de laatste innovaties in big data.

Kernkwaliteit

Ik wil wellicht een applicatie, welke ontwikkelaar moet ik nu nemen? Die keuze is aan u, wij kunnen alleen vertellen waar wij achter staan en op welke manier wij elke dag met enthousiasme aan applicaties werken. Wij geloven in:

  • Kwaliteit in functionaliteit, design en gebruiksgemak.
  • Flexibiliteit richting de klant
  • Transparantie en pro-activiteit in werken en communiceren.

Een sterk team

De werknemers van IntoApps zijn niet alleen developers. IntoApps heeft een multidisciplinair team met de slimste koppen op het gebied van IT, design, marketing en psychologie. Zo wordt er bij de ontwikkeling van een applicatie vanaf het eerste gesprek vanuit elke invalshoek meegedacht.

We love startups

Over de hele wereld wordt het landschap opnieuw vorm gegeven door de nieuwe innovaties op het gebied van internet en mobiel. Daarbij onstaan invloedrijke platforms en bedrijven uit kleine startups. Bedrijven als Google, Facebook, Twitter en dergelijke ontstonden uit deze startups.

IntoApps besteed een deel van haar tijd aan het samenwerken met startups en het opzetten van nieuwe intiatieven. Enkele creaties van IntoApps, zijn het social media platform LiveWall, voting app PresentersWall en Interviewed, een videoplatform voor live interviews.